Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabo VictoryLions
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Mautore rent richting de bal. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss met een sublieme pass. Hume is nu in balbezit. Hume draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Galekovic onderschept slim de pass. Galekovic met een sublieme pass. Klungelig pakt Neill de bal. Hume rent richting de bal. Hume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Trappe geeft de bal voor. Hodgson kopt de bal weg. Milicic heeft problemen om de bal te vangen. Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trappe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Richardson met een snelle inworp. Trappe is nu in balbezit. Trappe schiet op doel. Klungelig pakt Milicic de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - VictoryLions 1:0

44e minuut.
Klungelig pakt Croxall de bal. Trappe is nu in balbezit. Croxall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trappe roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trappe kan niet meer verder spelen. Crowe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 41%, VictoryLions 59%.
Cabo - VictoryLions 1:0

52e minuut.
Mautore rent richting de bal. Mautore passt de bal zonder na te denken. Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe haalt uit met een fantastische trap. Neill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - VictoryLions 2:0

55e minuut.
Neill geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodgson met een snelle inworp. Crowe rent richting de bal. Crowe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Beltrame passt de bal met de wreef. Milicic rent richting de bal. Slager begaat een overtreding. Slager krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hodgson is nu in balbezit. Hodgson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Neill de bal. Hume rent richting de bal. Hume haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 36%, VictoryLions 64%.
Cabo - VictoryLions 2:0