Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
awsome21 salar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Copping probeert naar een medespeler te passen. O`Grady is nu in balbezit. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rees met een sublieme pass. Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bate onderschept slim de pass. Bate geeft de bal voor. Ayres kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
McLaren rent richting de bal. O`Grady rent richting de bal. McLaren rent richting de bal. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
awsome21 - salar 1:0

14e minuut.
Franker bereikt de bal nog maar net als eerste. Copping verovert de bal door een tackle van achteren. Copping speelt de bal door. McLaren is nu in balbezit. McLaren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Foley is nu in balbezit. Foley speelt de bal door. Franker bereikt de bal nog maar net als eerste. Franker schiet op doel. Na een snelle pass probeert Copping de bal onder controle te krijgen. Paal! Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vrkic met de inworp. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady geeft de bal voor. Evans rent richting de bal. Evans schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Heffernan rent richting de bal. Copping onderschept slim de pass. Copping geeft een lange en hoge pass. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
awsome21 - salar 2:0

35e minuut.
Dudgeon is nu in balbezit. McLaren onderschept slim de pass. Johnson onderschept slim de pass. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awsome21 38%, salar 62%.
awsome21 - salar 2:0

71e minuut.
Prasad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Foley met een snelle inworp. Franker rent richting de bal. Franker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
awsome21 - salar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awsome21 51%, salar 49%.
awsome21 - salar 2:1