Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salar awsome21
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Franker is nu in balbezit. Copping onderschept slim de pass. Ayres onderschept slim de pass. Ayres draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
salar - awsome21 1:0

18e minuut.
Copping bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson geeft de bal voor. Franker rent richting de bal. Franker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Myburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayres rent richting de bal. Ayres draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Myburg de bal. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Dudgeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Grady rent richting de bal. O`Grady met een sublieme pass. McLaren is nu in balbezit. McLaren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alagich probeert de bal aan de voet te houden. Dudgeon geeft de bal voor. Rees kopt de bal weg. Ayres rent richting de bal. Ayres schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Zmire rent richting de bal. Zmire geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Franker de bal onder controle te krijgen. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren is nu in balbezit. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert McLaren de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alagich kopt de bal weg. Klungelig pakt Dudgeon de bal. Bate probeert naar een medespeler te passen. McLaren is nu in balbezit. McLaren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salar - awsome21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salar 57%, awsome21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salar - awsome21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salar 54%, awsome21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salar - awsome21 1:1