Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Show Me The Mane rossonerii
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Cunningham rent richting de bal. Cousins onderschept slim de pass. Cousins passt de bal in één keer door. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Holmes onderschept slim de pass. Holmes speelt de bal door. Day is nu in balbezit. Day draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lewis de bal onder controle te krijgen. Gibson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Show Me The Mane - rossonerii 1:0

15e minuut.
Giorgi speelt de bal door. Timpano heeft problemen om de bal te vangen. Timpano speelt de bal door. Day is nu in balbezit. Day haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Show Me The Mane - rossonerii 2:0

24e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Simunic is nu in balbezit. Holmes onderschept slim de pass. Day is nu in balbezit. Day haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Lang geeft een hoge lob. Daar is Warren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Day rent richting de bal. Day haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 29%, rossonerii 71%.
Show Me The Mane - rossonerii 2:0

52e minuut.
Simunic speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timpano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Moore geeft een lange en hoge pass. Holmes is nu in balbezit. Holmes passt de bal met de wreef. Daar is Day, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Day haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gibson trapt de bal weg van het doel. Cunningham kopt de bal weg. Micevski is nu in balbezit. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Show Me The Mane - rossonerii 3:0

85e minuut.
Klungelig pakt Lang de bal. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang is nu in balbezit. Thornton onderschept slim de pass. Thornton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 25%, rossonerii 75%.
Show Me The Mane - rossonerii 3:0