Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rossonerii Show Me The Mane
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten poor
average Passen weak
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tome met een snelle inworp. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Warren de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Micevski is nu in balbezit. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes met een sublieme pass. Day rent richting de bal. Day draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Slager met een snelle inworp. Burton rent richting de bal. Cunningham is nu in balbezit. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Micevski geeft de bal voor. Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thornton rent richting de bal. Thornton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rossonerii 51%, Show Me The Mane 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rossonerii - Show Me The Mane 0:0

47e minuut.
Cousins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham rent richting de bal. Cunningham met een sublieme pass. Day rent richting de bal. Day schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Holmes heeft problemen om de bal te vangen. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Day krijgt zijn hoofd ertegen. Cousins probeert de bal met de borst te controleren. Gibson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Lia met een sublieme pass. Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal zonder na te denken. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal in één keer door. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rossonerii 62%, Show Me The Mane 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rossonerii - Show Me The Mane 0:0