Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TULL FC FC Fish
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
11.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zillman onderschept slim de pass. Zillman probeert naar een medespeler te passen. Laybutt met een sublieme pass. Hawkins rent richting de bal. Hawkins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TULL FC - FC Fish 0:1

7e minuut.
Willis verovert de bal door een tackle van achteren. Willis met een sublieme pass. Hawkins is nu in balbezit. Laybutt is nu in balbezit. Laybutt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zillman geeft een hoge lob. Inworp. Peterson met een snelle inworp. Laybutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Laybutt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Puca verovert de bal door een tackle van achteren. Puca met een sublieme pass. Hawkins heeft problemen om de bal te vangen. Laybutt rent richting de bal. Laybutt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Willis rent richting de bal. Laybutt onderschept slim de pass. Laybutt passt de bal in één keer door. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Embley onderschept slim de pass. Embley speelt de bal door. Davidson is nu in balbezit. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Peterson geeft een hoge lob. Puca heeft problemen om de bal te vangen. Embley rent richting de bal. Puca verovert de bal door een tackle van achteren. Puca geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 71%, FC Fish 29%.
TULL FC - FC Fish 0:1

49e minuut.
Willis onderschept slim de pass. Puca speelt de bal door. Klungelig pakt Courtney de bal. Hawkins rent richting de bal. Hawkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Willis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lowe raakt geblesseerd tijdens het duel. Lowe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TULL FC 58%, FC Fish 42%.
TULL FC - FC Fish 0:1