Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DoPeYbOiiZ NQT Cowboys
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Burgoyne is nu in balbezit. Smeltz verovert de bal door een tackle van achteren. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty schiet op doel. Chan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - NQT Cowboys 1:0

23e minuut.
Da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Brabham bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Smeltz is nu in balbezit. Met opzet legt Burgoyne zijn tegenspeler op de grond. Smeltz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Williams zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zdrilic geeft de bal voor. Daar is Bocquee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smeltz is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Trimboli geeft een hoge lob. Da Costa kopt de bal weg. Smeltz is nu in balbezit. Smeltz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Batty onderschept slim de pass. Batty passt de bal in één keer door. Da Costa met een sublieme pass. O`Donoghue geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Da Costa met een sublieme pass. Coveny rent richting de bal. Smeltz begaat een overtreding. Smeltz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zdrilic rent richting de bal. Coveny verovert de bal door een tackle van achteren. Coveny geeft een hoge lob. Hume bereikt de bal nog maar net als eerste. Hume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoPeYbOiiZ 38%, NQT Cowboys 62%.
DoPeYbOiiZ - NQT Cowboys 1:0

62e minuut.
Zdrilic geeft een hoge lob. Da Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smeltz is nu in balbezit. Smeltz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins passt de bal zonder na te denken. Coveny rent richting de bal. Smeltz onderschept slim de pass. Smeltz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - NQT Cowboys 2:0

70e minuut.
Smeltz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brabham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brabham met een sublieme pass. Williams rent richting de bal. Williams geeft een hoge lob. Chan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Williams kopt de bal weg. Batty rent richting de bal. Smeltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeltz schiet op doel. Bocquee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - NQT Cowboys 3:0

83e minuut.
O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins geeft een lange en hoge pass. Williams kopt de bal weg. Daar is Smeltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smeltz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoPeYbOiiZ 34%, NQT Cowboys 66%.
DoPeYbOiiZ - NQT Cowboys 3:0