Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE MAILI MIHR The tigers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozbey met de inworp. Kerr rent richting de bal. Kerr geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sekulovski kopt de bal weg. Foster rent richting de bal. Slade begaat een overtreding. Slade krijgt een gele kaart.

12e minuut.
McDermott geeft de bal voor. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sekulovski speelt de bal door. Browne rent richting de bal. Browne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Zmire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart passt de bal met de wreef. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huxley met een harde bal richting middenveld. Beltrame is nu in balbezit. Beltrame geeft de bal voor. Karlovic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pywell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski rent richting de bal. Browne bereikt de bal nog maar net als eerste. Browne haalt uit met een fantastische trap. Perosh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
THE MAILI MIHR - The tigers 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Foster de bal. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Karlovic rent richting de bal. Karlovic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huxley trapt de bal weg. Slade kopt de bal weg. Browne rent richting de bal. Browne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE MAILI MIHR 48%, The tigers 52%.
THE MAILI MIHR - The tigers 1:0

47e minuut.
Slade rent richting de bal. Zmire verovert de bal door een tackle van achteren. Zmire passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE MAILI MIHR - The tigers 1:1

54e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Slade probeert de bal aan de voet te houden. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Woodbridge passt de bal zonder na te denken. McDermott rent richting de bal. Karlovic is nu in balbezit. Karlovic haalt uit met een fantastische trap. Eagleton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE MAILI MIHR 69%, The tigers 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THE MAILI MIHR - The tigers 1:1