Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
m u PETESPANTS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Hicks heeft problemen om de bal te vangen. Hicks met een sublieme pass. Whalan rent richting de bal. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Scuderi passt de bal met de wreef. Johnston rent richting de bal. Johnston speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Viduka met een sublieme pass. Nicholson rent richting de bal. O`Grady is nu in balbezit. Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Whalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Green rent richting de bal. Whalan maakt een afschuwelijke overtreding. Whalan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m u 64%, PETESPANTS 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
m u - PETESPANTS 0:0

72e minuut.
Demourtzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Whalan verovert de bal door een tackle van achteren. Whalan speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Viduka geeft een lange en hoge pass. Foxe kan de bal niet met de borst controleren. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m u - PETESPANTS 1:0

74e minuut.
Green rent richting de bal. Scuderi is nu in balbezit. Green rent richting de bal. Green schiet op doel. Marrapodi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zmire verovert de bal door een tackle van achteren. Zmire met een sublieme pass. Nicholson rent richting de bal. Nicholson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert O`Grady de bal onder controle te krijgen. Haliti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m u 49%, PETESPANTS 51%.
m u - PETESPANTS 1:0
m u