Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE MAILI MIHR m u
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Viduka geeft de bal voor. Slade probeert de bal aan de voet te houden. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire onderschept slim de pass. Zmire geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wright met de inworp. Hicks geeft een lange en hoge pass. Buonavoglia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE MAILI MIHR - m u 0:1

12e minuut.
Viduka speelt de bal door. Klungelig pakt Buonavoglia de bal. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavoglia verovert de bal door een tackle van achteren. Buonavoglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
THE MAILI MIHR - m u 0:2

21e minuut.
Zmire passt de bal zonder na te denken. McDermott rent richting de bal. Buonavoglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buonavoglia krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Haddleton passt de bal zonder na te denken. Browne rent richting de bal. Marrapodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Browne onderschept slim de pass. Browne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zmire onderschept slim de pass. Zmire passt de bal met de wreef. Buonavoglia rent richting de bal. Buonavoglia haalt uit met een fantastische trap. Chan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Viduka is nu in balbezit. Browne bereikt de bal nog maar net als eerste. Amien bereikt de bal nog maar net als eerste. Browne onderschept slim de pass. Browne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE MAILI MIHR 59%, m u 41%.
THE MAILI MIHR - m u 0:2

48e minuut.
Hicks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zmire rent richting de bal. Ozbey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zmire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zmire neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
THE MAILI MIHR - m u 0:3

51e minuut.
Slade rent richting de bal. Slade met een sublieme pass. Browne rent richting de bal. Haddleton is nu in balbezit. Haddleton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Haddleton geeft een hoge lob. Stuart is nu in balbezit. Stuart geeft de bal voor. Kerr rent richting de bal. Kerr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE MAILI MIHR 47%, m u 53%.
THE MAILI MIHR - m u 0:3
m u