Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NQT Cowboys Olympian
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


22e minuut.
Burgoyne is nu in balbezit. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic passt de bal met de wreef. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Cunico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunico probeert naar een medespeler te passen. Hume is nu in balbezit. Hume draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Burgoyne rent richting de bal. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Burgoyne zijn tegenspeler op de grond. Burgoyne krijgt een gele kaart. Durakovic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Coveny rent richting de bal. Coveny met een sublieme pass. Browne is nu in balbezit. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
McCallum speelt de bal door. Burgoyne probeert de bal met de borst te controleren. Burgoyne probeert naar een medespeler te passen. Hume bereikt de bal nog maar net als eerste. Hume schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NQT Cowboys 47%, Olympian 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NQT Cowboys - Olympian 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leijer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudson rent richting de bal. Bocquee verovert de bal door een tackle van achteren. Bocquee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cunico is nu in balbezit. Hume bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunico is nu in balbezit. Cunico draait met de bal, schiet en ... Silvagni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NQT Cowboys - Olympian 1:0

69e minuut.
Burgoyne rent richting de bal. Durakovic is nu in balbezit. Durakovic passt de bal in één keer door. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NQT Cowboys - Olympian 1:1

85e minuut.
Bocquee geeft een hoge lob. Aloisi is nu in balbezit. Aloisi passt de bal zonder na te denken. Hume rent richting de bal. Hume draait met de bal, schiet en ... Galan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NQT Cowboys 57%, Olympian 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NQT Cowboys - Olympian 1:1