Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DoPeYbOiiZ The tigers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Inworp. Beltrame met de inworp. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster haalt uit met een fantastische trap. Karlovic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Huxley trapt de bal weg van het doel. Foster kopt de bal weg. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Karlovic rent richting de bal. Karlovic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pywell onderschept slim de pass. Pywell geeft de bal voor. Mottram rent richting de bal. Karlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Karlovic schiet op doel. Chang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - The tigers 0:1

29e minuut.
Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beltrame. Beltrame krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Woodbridge verovert de bal door een tackle van achteren. Woodbridge probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karlovic de bal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Chang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - The tigers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoPeYbOiiZ 60%, The tigers 40%.
DoPeYbOiiZ - The tigers 0:2

47e minuut.
Perosh geeft de bal voor. Batty heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pywell. Batty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Da Costa wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams met een sublieme pass. Cannibals probeert de bal aan de voet te houden. Smeltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeltz haalt uit met een fantastische trap. Huxley bokst de bal weg.

54e minuut.
Woodbridge speelt de bal door. Klungelig pakt Santalab de bal. Karlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlovic draait met de bal, schiet en ... Chang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - The tigers 0:3

57e minuut.
Bowyer is nu in balbezit. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer begaat een overtreding. Beltrame is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Woodbridge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Karlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - The tigers 0:4

71e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft een lange en hoge pass. Smeltz is nu in balbezit. Smeltz draait met de bal, schiet en ... Huxley bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zdrilic neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bridge geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdrilic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batty is nu in balbezit. Batty haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoPeYbOiiZ 52%, The tigers 48%.
DoPeYbOiiZ - The tigers 0:4