Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PETESPANTS nipps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Hodge passt de bal met de wreef. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PETESPANTS - nipps 0:1

16e minuut.
Sandilands heeft problemen om de bal te vangen. Demourtzidis is nu in balbezit. Demourtzidis geeft de bal voor. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hodge controleert de bal met de borst. Inworp. Hodge met een snelle inworp. Byrne heeft problemen om de bal te vangen. Byrne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Green kopt de bal weg. Demourtzidis rent richting de bal. Sandilands begaat een overtreding. Sandilands krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Christie geeft een hoge lob. Burns rent richting de bal. Burns passt de bal zonder na te denken. Byrne is nu in balbezit. Byrne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ward trapt de bal weg van het doel. Byrne rent richting de bal. Byrne met een sublieme pass. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PETESPANTS 65%, nipps 35%.
PETESPANTS - nipps 0:1

62e minuut.
Demourtzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demourtzidis geeft een hoge lob. Daar is Huang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnston draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PETESPANTS - nipps 1:1

63e minuut.
McCallum rent richting de bal. Scuderi is nu in balbezit. Met opzet legt McCallum zijn tegenspeler op de grond. Scuderi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scuderi kan niet meer verder spelen. Thwaite komt het veld opgelopen. Christie met een snel genomen vrije trap. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ... Vidmar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Racchi geeft een hoge lob. Inworp. Johnston met een snelle inworp. Klungelig pakt Thwaite de bal. Thwaite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PETESPANTS - nipps 2:1

89e minuut.
Viduka speelt de bal door. Byrne is nu in balbezit. Byrne schiet op doel. Burgoyne springt en kopt de bal. Foxe controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PETESPANTS 31%, nipps 69%.
PETESPANTS - nipps 2:1