Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DoPeYbOiiZ THE MAILI MIHR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Da Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bowyer met een sublieme pass. Smeltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeltz haalt uit met een fantastische trap. Eagleton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - THE MAILI MIHR 1:0

18e minuut.
Williams onderschept slim de pass. Williams passt de bal in één keer door. Smeltz is nu in balbezit. Smeltz schiet op doel. Na een snelle pass probeert McDermott de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Batty passt de bal in één keer door. Bowyer rent richting de bal. Bowyer met een sublieme pass. Smeltz rent richting de bal. Smeltz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - THE MAILI MIHR 2:0

22e minuut.
Browne probeert naar een medespeler te passen. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski passt de bal in één keer door. O`Donoghue is nu in balbezit. O`Donoghue geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chan trapt de bal weg van het doel. Da Costa kopt de bal weg. Daar is McDermott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smeltz rent richting de bal. Smeltz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ozbey met de inworp. Slade bereikt de bal nog maar net als eerste. Slade passt de bal met de wreef. Daar is Sekulovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekulovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Batty is nu in balbezit. Ozbey verovert de bal door een tackle van achteren. Ozbey probeert naar een medespeler te passen. O`Donoghue rent richting de bal. O`Donoghue geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smeltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeltz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - THE MAILI MIHR 3:0

35e minuut.
Slade rent richting de bal. Batty onderschept slim de pass. Smeltz rent richting de bal. Smeltz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DoPeYbOiiZ - THE MAILI MIHR 4:0

40e minuut.
Williams geeft de bal voor. Inworp. Beauchamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Matthews rent richting de bal. O`Donoghue verovert de bal door een tackle van achteren. O`Donoghue probeert naar een medespeler te passen. Smeltz rent richting de bal. Smeltz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoPeYbOiiZ 52%, THE MAILI MIHR 48%.
DoPeYbOiiZ - THE MAILI MIHR 4:0

54e minuut.
Slade rent richting de bal. Slade passt de bal in één keer door. Sekulovski is nu in balbezit. Browne is nu in balbezit. Browne schiet op doel. Chang bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beauchamp met de inworp. Da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Ozbey rent richting de bal. Ozbey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chan geeft de bal voor. Inworp. Zdrilic met een snelle inworp. Smeltz is nu in balbezit. Smeltz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Groom speelt de bal door. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp passt de bal met de wreef. Browne bereikt de bal nog maar net als eerste. Browne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski is nu in balbezit. Sekulovski passt de bal zonder na te denken. Browne rent richting de bal. Browne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoPeYbOiiZ 34%, THE MAILI MIHR 66%.
DoPeYbOiiZ - THE MAILI MIHR 4:0