Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NQT Cowboys PETESPANTS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cunico rent richting de bal. Cunico probeert naar een medespeler te passen. Foxe rent richting de bal. Hume verovert de bal door een tackle van achteren. Hume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NQT Cowboys - PETESPANTS 1:0

11e minuut.
Burgoyne is nu in balbezit. Burgoyne geeft de bal voor. Inworp. Demourtzidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Chan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NQT Cowboys - PETESPANTS 1:1

14e minuut.
Cunico geeft de bal voor. Aloisi heeft problemen om de bal te vangen. Stevens rent richting de bal. Hume verovert de bal door een tackle van achteren. Hume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NQT Cowboys - PETESPANTS 2:1

20e minuut.
Green onderschept slim de pass. Scuderi rent richting de bal. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NQT Cowboys - PETESPANTS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NQT Cowboys 51%, PETESPANTS 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NQT Cowboys - PETESPANTS 2:2

46e minuut.
Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cummins is nu in balbezit. Cummins geeft de bal voor. Hume is nu in balbezit. Foxe onderschept slim de pass. Foxe geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NQT Cowboys - PETESPANTS 2:3

75e minuut.
Hudson rent richting de bal. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NQT Cowboys 56%, PETESPANTS 44%.
NQT Cowboys - PETESPANTS 2:3