Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympian The tigers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
McEwan verovert de bal door een tackle van achteren. McEwan geeft de bal voor. Woodbridge met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympian - The tigers 0:1

4e minuut.
McCallum speelt de bal door. Bridge geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Silvagni de bal onder controle te krijgen. Karlovic rent richting de bal. Karlovic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cannibals is nu in balbezit. Panopoulos is nu in balbezit. Cannibals tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cannibals krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Willetts verovert de bal door een tackle van achteren. Willetts speelt de bal door. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Cannibals probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Foster controleert de bal met de borst. Foster probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silvagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlovic is nu in balbezit. Karlovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leijer kopt de bal weg. Pywell is nu in balbezit. Pywell passt de bal met de wreef. Karlovic rent richting de bal. Karlovic schiet op doel. Galan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympian 47%, The tigers 53%.
Olympian - The tigers 0:1

48e minuut.
Woodbridge probeert naar een medespeler te passen. Beltrame rent richting de bal. Beltrame passt de bal met de wreef. Karlovic is nu in balbezit. Karlovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympian - The tigers 0:2

90e minuut.
Bridge kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympian - The tigers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympian 69%, The tigers 31%.
Olympian - The tigers 0:3