Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NQT Cowboys THE MAILI MIHR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Klungelig pakt McDermott de bal. Eagleton met een sublieme pass. Matthews kopt de bal weg. Klungelig pakt Hume de bal. Hume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski is nu in balbezit. Sekulovski passt de bal met de wreef. Browne bereikt de bal nog maar net als eerste. Browne draait met de bal, schiet en ... Chan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Cummins verovert de bal door een tackle van achteren. Cummins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Slade de bal. Hume is nu in balbezit. Hume haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NQT Cowboys 52%, THE MAILI MIHR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NQT Cowboys - THE MAILI MIHR 0:0

51e minuut.
Ozbey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slade. Burgoyne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burgoyne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

58e minuut.
Slade passt de bal met de wreef. Ozbey probeert naar een medespeler te passen. Sekulovski probeert naar een medespeler te passen. Browne rent richting de bal. Browne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NQT Cowboys - THE MAILI MIHR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NQT Cowboys 46%, THE MAILI MIHR 54%.
NQT Cowboys - THE MAILI MIHR 0:1