Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ausies western lions
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Griffiths geeft de bal voor. Dawson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munn probeert naar een medespeler te passen. Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baker geeft een hoge lob. Inworp. Allen met de inworp. McCallum is nu in balbezit. McCallum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giannopoulos springt en kopt de bal. Spicer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Terminello speelt de bal door. Dawson rent richting de bal. McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. Giannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henty is nu in balbezit. Henty geeft een hoge lob. Dawson rent richting de bal. Dawson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Henty de bal onder controle te krijgen. Nesic is nu in balbezit. Nesic passt de bal zonder na te denken. Daar is Giannopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum rent richting de bal. McCallum schiet op doel. Spicer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ausies - western lions 1:0

39e minuut.
Delgado met de inworp. Dawson rent richting de bal. McCallum speelt de bal door. Giannopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Giannopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ausies - western lions 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ausies 38%, western lions 62%.
ausies - western lions 2:0

66e minuut.
Giannopoulos heeft problemen om de bal te vangen. McCallum is nu in balbezit. McCallum passt de bal zonder na te denken. Giannopoulos rent richting de bal. Giannopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Berry probeert naar een medespeler te passen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Terminello begaat een overtreding. Dawson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ausies 48%, western lions 52%.
ausies - western lions 2:0