Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
modbury vista RayzorRay
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Cole geeft een hoge lob. Inworp. Armstrong met een snelle inworp. Tennant is nu in balbezit. Tennant geeft een lange en hoge pass. Kalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray onderschept slim de pass. Gray geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sharpley is nu in balbezit. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray probeert naar een medespeler te passen. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo verovert de bal door een tackle van achteren. Fa`Arodo passt de bal zonder na te denken. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zane is nu in balbezit. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: modbury vista 44%, RayzorRay 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
modbury vista - RayzorRay 0:0

58e minuut.
Doeltrap. Brownlie met een harde bal richting middenveld. Wells kopt de bal weg. Singleton rent richting de bal. Singleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
modbury vista - RayzorRay 1:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Baser de bal onder controle te krijgen. Singleton rent richting de bal. Singleton passt de bal zonder na te denken. Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baser onderschept slim de pass. Baser geeft een hoge lob. Gray speelt de bal door. Nohra is nu in balbezit. Nohra schiet op doel. De bal raakt de paal. Kalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
modbury vista - RayzorRay 1:1

73e minuut.
Bowyer passt de bal zonder na te denken. Inworp. Tiatto met een snelle inworp. Tennant heeft problemen om de bal te vangen. Tennant geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: modbury vista 49%, RayzorRay 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
modbury vista - RayzorRay 1:1