Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RayzorRay modbury vista
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Baser geeft een hoge lob. Inworp. Singleton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fa`Arodo rent richting de bal. Fa`Arodo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Hunold geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayzorRay 53%, modbury vista 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RayzorRay - modbury vista 0:0

50e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo is nu in balbezit. Fa`Arodo passt de bal met de wreef. Bowyer rent richting de bal. Bowyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Bowyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharpley rent richting de bal. Ponting rent richting de bal. Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fa`Arodo geeft een hoge lob. Singleton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer schiet op doel. Brownlie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Gray geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiatto met een snelle inworp. Tennant bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Zane de bal onder controle te krijgen. Tennant rent richting de bal. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant onderschept slim de pass. Tennant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RayzorRay - modbury vista 1:0

84e minuut.
Nohra is nu in balbezit. Tennant bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant is nu in balbezit. Tennant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Abreu geeft een hoge lob. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong passt de bal zonder na te denken. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra schiet op doel. Kalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nohra is nu in balbezit. Nohra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ayres geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeans met de inworp. Fa`Arodo is nu in balbezit. Fa`Arodo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayzorRay 47%, modbury vista 53%.
RayzorRay - modbury vista 1:0