Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
6056 squad Crunchy Unicorn FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Madaschi passt de bal met de wreef. Gibson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madaschi. Madaschi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sharpley met een sublieme pass. Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkinson is nu in balbezit. Poutakidis onderschept slim de pass. Poutakidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Turnbull rent richting de bal. Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis schiet op doel. Ghannam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poutakidis heeft problemen om de bal te vangen. Rowley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poutakidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Anastasiadis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland passt de bal zonder na te denken. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gibson met een snelle inworp. Perre is nu in balbezit. Garland begaat een overtreding. Garland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6056 squad 43%, Crunchy Unicorn FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
6056 squad - Crunchy Unicorn FC 0:0

48e minuut.
Barker met de inworp. Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry begaat een overtreding. Perre raakt geblesseerd tijdens het duel. Perre komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sharpley geeft de bal voor. Radcliffe is nu in balbezit. Radcliffe met een sublieme pass. Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poutakidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Barry probeert de bal aan de voet te houden. Perre is nu in balbezit. Perre passt de bal zonder na te denken. McDermott is nu in balbezit. McDermott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
6056 squad - Crunchy Unicorn FC 1:0

83e minuut.
Sharpley rent richting de bal. Sharpley geeft een lange en hoge pass. Daar is De Glanville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDermott is nu in balbezit. McDermott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
6056 squad - Crunchy Unicorn FC 2:0

84e minuut.
Poutakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Poutakidis geeft een hoge lob. Sharpley rent richting de bal. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6056 squad 47%, Crunchy Unicorn FC 53%.
6056 squad - Crunchy Unicorn FC 2:0