Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ausies Spiny
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Beltrame is nu in balbezit. Beltrame geeft een hoge lob. Hind is nu in balbezit. Browne is nu in balbezit. Browne draait met de bal, schiet en ... Bakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Berry is nu in balbezit. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ellem krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Black geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giorgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Giorgi passt de bal met de wreef. Ellem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellem met een sublieme pass. Giannopoulos rent richting de bal. Giannopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind geeft een hoge lob. Giorgi kan de bal niet met de borst controleren. Browne bereikt de bal nog maar net als eerste. Browne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Browne rent richting de bal. Terminello verovert de bal door een tackle van achteren. Hind verovert de bal door een tackle van achteren. Hind haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Steele de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ausies - Spiny 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ausies 50%, Spiny 50%.
ausies - Spiny 0:1

48e minuut.
Terminello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Curcija de bal. Curcija probeert naar een medespeler te passen. McCallum is nu in balbezit. McCallum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dreger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreger passt de bal zonder na te denken. Berry is nu in balbezit. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ausies - Spiny 0:2

60e minuut.
Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind speelt de bal door. Browne is nu in balbezit. Browne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ausies - Spiny 0:3

73e minuut.
Hocking is nu in balbezit. Hocking geeft een hoge lob. Nesic is nu in balbezit. Browne verovert de bal door een tackle van achteren. Browne schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ausies 57%, Spiny 43%.
ausies - Spiny 0:3