Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
western lions Nichie
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman passt de bal zonder na te denken. Dawson is nu in balbezit. Vrkic verovert de bal door een tackle van achteren. Vrkic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moss geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cowman de bal onder controle te krijgen. Anastasiadis rent richting de bal. Vrkic onderschept slim de pass. Vrkic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
western lions - Nichie 0:1

19e minuut.
Slade geeft een lange en hoge pass. Inworp. Whitley met de inworp. Munn rent richting de bal. Munn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Slade speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Zillman de bal onder controle te krijgen. Munn speelt de bal door. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Whalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn rent richting de bal. Munn passt de bal zonder na te denken. Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
western lions - Nichie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: western lions 54%, Nichie 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
western lions - Nichie 1:1

56e minuut.
Cowman rent richting de bal. Cowman passt de bal in één keer door. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
western lions - Nichie 2:1

67e minuut.
Spicer trapt de bal weg van het doel. Whalan kopt de bal weg. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Whitley is nu in balbezit. Brosque onderschept slim de pass. Met opzet legt Whitley zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Whitley naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Zillman speelt de bal door. Daar is Vrkic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman speelt de bal door. Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkic schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Munn speelt de bal door. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vangelovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munn komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
western lions - Nichie 3:1

90e minuut.
Anastasiadis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zillman is nu in balbezit. Zillman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: western lions 61%, Nichie 39%.
western lions - Nichie 3:1