Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
modbury vista Crunchy Unicorn FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een hoge lob. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo rent richting de bal. Fa`Arodo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
modbury vista - Crunchy Unicorn FC 1:0

9e minuut.
Wells is nu in balbezit. Garland is nu in balbezit. Wells schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Wells moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wells schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis onderschept slim de pass. Anastasiadis met een sublieme pass. Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poutakidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fa`Arodo met een sublieme pass. Garland rent richting de bal. Fa`Arodo onderschept slim de pass. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer draait met de bal, schiet en ... Bacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Klungelig pakt Bowyer de bal. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer onderschept slim de pass. Fa`Arodo rent richting de bal. Fa`Arodo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
modbury vista - Crunchy Unicorn FC 2:0

39e minuut.
Anastasiadis onderschept slim de pass. Anastasiadis speelt de bal door. Poutakidis is nu in balbezit. Poutakidis draait met de bal, schiet en ... Kalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Barry met de inworp. Radcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Radcliffe passt de bal met de wreef. Poutakidis rent richting de bal. Poutakidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: modbury vista 55%, Crunchy Unicorn FC 45%.
modbury vista - Crunchy Unicorn FC 2:0

47e minuut.
Ponting passt de bal met de wreef. Barry is nu in balbezit. Barry speelt de bal door. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
modbury vista - Crunchy Unicorn FC 2:1

58e minuut.
Singleton speelt de bal door. Bowyer rent richting de bal. Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo schiet op doel. Bacak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rayner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ponting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasiadis met een sublieme pass. Daar is Poutakidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poutakidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Anastasiadis rent richting de bal. Gray rent richting de bal. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Garland is nu in balbezit. Garland geeft een lange en hoge pass. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poutakidis is nu in balbezit. Poutakidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fa`Arodo kopt de bal weg. Anastasiadis heeft problemen om de bal te vangen. Anastasiadis passt de bal in één keer door. Poutakidis rent richting de bal. Poutakidis schiet op doel. Kalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole probeert naar een medespeler te passen. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Garland passt de bal met de wreef. Madaschi is nu in balbezit. Madaschi speelt de bal door. Anastasiadis is nu in balbezit. Anastasiadis draait met de bal, schiet en ... Kalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: modbury vista 76%, Crunchy Unicorn FC 24%.
modbury vista - Crunchy Unicorn FC 2:1