Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RayzorRay 6056 squad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
McDermott is nu in balbezit. Peterson rent richting de bal. McDermott onderschept slim de pass. McDermott schiet op doel. Brownlie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RayzorRay - 6056 squad 0:1

9e minuut.
Baser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Tennant speelt de bal door. Atkinson rent richting de bal. Nohra verovert de bal door een tackle van achteren. Nohra schiet op doel. Ghannam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RayzorRay - 6056 squad 1:1

17e minuut.
Rowley is nu in balbezit. Nohra verovert de bal door een tackle van achteren. Tennant bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra is nu in balbezit. Nohra schiet op doel. Ghannam bokst de bal weg.

27e minuut.
Barker is nu in balbezit. Sharpley onderschept slim de pass. Sharpley passt de bal in één keer door. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rowley is nu in balbezit. Rowley geeft een lange en hoge pass. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott haalt uit met een fantastische trap. Brownlie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RayzorRay - 6056 squad 1:2

37e minuut.
Tennant rent richting de bal. Sharpley verovert de bal door een tackle van achteren. Sharpley passt de bal zonder na te denken. Nohra rent richting de bal. Nohra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Perre rent richting de bal. Tennant onderschept slim de pass. Abreu met een sublieme pass. Nohra rent richting de bal. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayzorRay 48%, 6056 squad 52%.
RayzorRay - 6056 squad 1:2

55e minuut.
Peterson heeft problemen om de bal te vangen. Peterson geeft de bal voor. Harrison kan de bal niet met de borst controleren. Tennant rent richting de bal. Tennant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Doeltrap. Ghannam trapt de bal weg van het doel. Abreu kopt de bal weg. Nohra is nu in balbezit. Nohra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Tennant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tennant probeert naar een medespeler te passen. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong geeft een hoge lob. Nohra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayzorRay 42%, 6056 squad 58%.
RayzorRay - 6056 squad 1:2