Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nichie ausies
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Shaw trapt de bal weg van het doel. Terminello kopt de bal weg. Klungelig pakt Ryland de bal. Giannopoulos is nu in balbezit. Giannopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bakis trapt de bal weg. Whalan kopt de bal weg. Daar is Berry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry onderschept slim de pass. Berry passt de bal in één keer door. Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nichie 43%, ausies 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nichie - ausies 0:0

55e minuut.
Whalan is nu in balbezit. Terminello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whalan. Whalan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Delgado met de inworp. McCallum is nu in balbezit. McCallum passt de bal in één keer door. Terminello rent richting de bal. Terminello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman onderschept slim de pass. Zillman passt de bal zonder na te denken. Vrkic rent richting de bal. Vrkic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Bakis trapt de bal weg. Whalan kopt de bal weg. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw rent richting de bal. Giannopoulos onderschept slim de pass. Giannopoulos draait met de bal, schiet en ... Recchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nichie - ausies 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nichie 41%, ausies 59%.
Nichie - ausies 0:1