Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nichie modbury vista
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Zane de bal. Zillman rent richting de bal. Zillman passt de bal in één keer door. Vrkic is nu in balbezit. Vrkic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Woodin probeert naar een medespeler te passen. Singleton is nu in balbezit. Singleton geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bowyer de bal. Bowyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Ryland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryland speelt de bal door. Brownlie rent richting de bal. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Fa`Arodo haalt uit met een fantastische trap. Shaw kopt de bal weg. Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo haalt uit met een fantastische trap. Ryland probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zane geeft een hoge lob. Woodin kopt de bal weg. Whalan heeft problemen om de bal te vangen. Fa`Arodo verovert de bal door een tackle van achteren. Fa`Arodo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Singleton rent richting de bal. Singleton geeft een lange en hoge pass. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer haalt uit met een fantastische trap. Shaw probeert de bal aan de voet te houden. Recchia bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Shaw geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radcliffe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fa`Arodo rent richting de bal. Fa`Arodo geeft een lange en hoge pass. Recchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer haalt uit met een fantastische trap. Recchia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nichie 58%, modbury vista 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nichie - modbury vista 0:0

53e minuut.
Wells geeft een hoge lob. Inworp. Brosque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Vrkic rent richting de bal. Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells passt de bal zonder na te denken. Bowyer rent richting de bal. Bowyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nichie - modbury vista 0:1

85e minuut.
Fa`Arodo is nu in balbezit. Fa`Arodo passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nichie 39%, modbury vista 61%.
Nichie - modbury vista 0:1