Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
modbury vista ausies
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
McCallum kan de bal niet met de borst controleren. Zane rent richting de bal. McCallum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McCallum naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Ponting passt de bal met de wreef. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane passt de bal in één keer door. Giannopoulos is nu in balbezit. Giannopoulos draait met de bal, schiet en ... Kalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponting heeft problemen om de bal te vangen. Giannopoulos is nu in balbezit. Ponting begaat een overtreding. Ponting krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft de bal voor. Fa`Arodo rent richting de bal. Terminello onderschept slim de pass. Terminello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: modbury vista 60%, ausies 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
modbury vista - ausies 0:0

57e minuut.
Daar is Ponting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terminello verovert de bal door een tackle van achteren. Terminello passt de bal met de wreef. Giannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Brownlie verovert de bal door een tackle van achteren. Brownlie geeft een lange en hoge pass. Berry rent richting de bal. Fa`Arodo is nu in balbezit. Fa`Arodo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Franklin is nu in balbezit. Berry rent richting de bal. Franklin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franklin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Terminello speelt de bal door. Brownlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownlie passt de bal in één keer door. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer haalt uit met een fantastische trap. Bakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: modbury vista 62%, ausies 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
modbury vista - ausies 0:0