Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
6056 squad western lions
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Simpson rent richting de bal. Ashton rent richting de bal. Simpson maakt een afschuwelijke overtreding. Simpson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Henty rent richting de bal. Henty geeft de bal voor. Munn kopt de bal weg. Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
6056 squad - western lions 0:1

21e minuut.
Perre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maloney komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgi geeft de bal voor. Cowman is nu in balbezit. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
6056 squad - western lions 1:1

31e minuut.
Baker passt de bal met de wreef. Vangelovski rent richting de bal. Atkinson rent richting de bal. Vangelovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vangelovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6056 squad 47%, western lions 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
6056 squad - western lions 1:1

47e minuut.
Henty speelt de bal door. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vangelovski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brooks neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
6056 squad - western lions 1:2

63e minuut.
Barker rent richting de bal. Barker geeft de bal voor. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Baker is nu in balbezit. Baker geeft een lange en hoge pass. Giorgi probeert de bal aan de voet te houden. Vangelovski rent richting de bal. Vangelovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
6056 squad - western lions 1:3

85e minuut.
Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn is nu in balbezit. Vangelovski rent richting de bal. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
6056 squad - western lions 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6056 squad 54%, western lions 46%.
6056 squad - western lions 1:4