Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crunchy Unicorn FC Spiny
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Holdsworth is nu in balbezit. Garland verovert de bal door een tackle van achteren. Garland met een sublieme pass. Poutakidis rent richting de bal. Poutakidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curcija is nu in balbezit. Poutakidis onderschept slim de pass. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crunchy Unicorn FC - Spiny 1:0

10e minuut.
Graham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holdsworth heeft problemen om de bal te vangen. Anastasiadis met een sublieme pass. Poutakidis is nu in balbezit. Poutakidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Garland is nu in balbezit. Hind onderschept slim de pass. Hind probeert naar een medespeler te passen. Browne rent richting de bal. Browne haalt uit met een fantastische trap. Bacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Van Bentum trapt de bal weg. Barry kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Curcija de bal onder controle te krijgen. Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poutakidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchy Unicorn FC 30%, Spiny 70%.
Crunchy Unicorn FC - Spiny 1:0

67e minuut.
Ellem probeert naar een medespeler te passen. Giorgi is nu in balbezit. Grella begaat een overtreding. Giorgi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giorgi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Browne passt de bal in één keer door. Dreger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreger geeft de bal voor. Klungelig pakt Giorgi de bal. Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grella probeert naar een medespeler te passen. Poutakidis is nu in balbezit. Poutakidis draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Slager de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crunchy Unicorn FC 35%, Spiny 65%.
Crunchy Unicorn FC - Spiny 1:0