Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shalloe Grave killie
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Ewing speelt de bal door. Bombel rent richting de bal. Bombel passt de bal in één keer door. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalloe Grave - killie 1:0

8e minuut.
Bombel met een sublieme pass. Hamid is nu in balbezit. Murdoch verovert de bal door een tackle van achteren. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ewing probeert naar een medespeler te passen. Cook rent richting de bal. Cook probeert naar een medespeler te passen. Hamid heeft problemen om de bal te vangen. Hamid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olaya rent richting de bal. Olaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalloe Grave - killie 2:0

26e minuut.
Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalimeris is nu in balbezit. Kalimeris passt de bal zonder na te denken. Hamid rent richting de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalloe Grave - killie 3:0

31e minuut.
Maxtone passt de bal zonder na te denken. Ewing rent richting de bal. Hamid probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap. Calderwood bokst de bal weg.

34e minuut.
MacMutrie speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook speelt de bal door. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Olaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaya probeert naar een medespeler te passen. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid draait met de bal, schiet en ... Calderwood bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalloe Grave - killie 4:0

40e minuut.
Cumming kopt de bal weg. Cook rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spence. Cook raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Cumming is nu in balbezit. Hamid onderschept slim de pass. Murdoch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cook neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalloe Grave - killie 5:0

43e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook probeert naar een medespeler te passen. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid schiet op doel. Calderwood probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalloe Grave - killie 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shalloe Grave 25%, killie 75%.
Shalloe Grave - killie 6:0

50e minuut.
Spence bereikt de bal nog maar net als eerste. Spence passt de bal met de wreef. Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
MacMutrie geeft een hoge lob. Cook is nu in balbezit. Cook met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamid de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacMutrie met de inworp. Maxtone is nu in balbezit. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacMutrie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maxtone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Calderwood bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Cook onderschept slim de pass. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook is nu in balbezit. Klungelig pakt Hamid de bal. Hamid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ewing passt de bal in één keer door. Bombel rent richting de bal. Bombel passt de bal in één keer door. Hamid is nu in balbezit. Hamid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Olaya rent richting de bal. Olaya met een sublieme pass. Daar is Hamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shalloe Grave 23%, killie 77%.
Shalloe Grave - killie 6:0