Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ross-Shire United The Jambos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.1
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Mackie verovert de bal door een tackle van achteren. Miller controleert de bal met de borst. Watt speelt de bal door. Finlayson rent richting de bal. Finlayson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Finlayson geeft een lange en hoge pass. Miller speelt de bal door. Klungelig pakt MacTavish de bal. Foulis is nu in balbezit. Foulis geeft een lange en hoge pass. Paal! Mackie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brittain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
MacTavish geeft de bal voor. Foulis heeft problemen om de bal te vangen. MacTavish begaat een overtreding. Foulis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Foulis kan niet meer verder spelen. MacLeverty komt het veld opgelopen. Miller wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ross-Shire United 47%, The Jambos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ross-Shire United - The Jambos 0:0

56e minuut.
Claymore is nu in balbezit. Claymore geeft een lange en hoge pass. Reoch probeert de bal met de borst te controleren. MacIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Claymore verovert de bal door een tackle van achteren. MacKindlay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Claymore. MacKindlay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. MacKindlay kan niet meer verder spelen. Boyle komt het veld opgelopen. MacTavish met een snel genomen vrije trap. Finlayson rent richting de bal. Watt is nu in balbezit. Watt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ross-Shire United 36%, The Jambos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ross-Shire United - The Jambos 0:0