Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joppa United Vastelwood Rangers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 15.2
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
MacPherson kopt de bal weg. Hutchison is nu in balbezit. MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster draait met de bal, schiet en ... Leitch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - Vastelwood Rangers 0:1

13e minuut.
Lamont is nu in balbezit. MacCaishe verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaishe speelt de bal door. Donachie is nu in balbezit. Donachie haalt uit met een fantastische trap. Turner bokst de bal weg.

17e minuut.
Hutchison rent richting de bal. MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison rent richting de bal. MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
MacMorran geeft een hoge lob. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaishe verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaishe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Joppa United - Vastelwood Rangers 1:1

32e minuut.
Downie is nu in balbezit. MacCaishe is nu in balbezit. MacCaishe met een sublieme pass. Donachie is nu in balbezit. Donachie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lamont rent richting de bal. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft de bal voor. Hutchison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 58%, Vastelwood Rangers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joppa United - Vastelwood Rangers 1:1

60e minuut.
MacInnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamont rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacCaishe. MacCaishe krijgt een gele kaart. Lamont raakt geblesseerd tijdens het duel. Lamont met een snel genomen vrije trap. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
MacPherson rent richting de bal. MacPherson speelt de bal door. MacMorran bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster verovert de bal door een tackle van achteren. MacMaster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 61%, Vastelwood Rangers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joppa United - Vastelwood Rangers 1:1