Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qamar zaman FC United of Dundee
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell onderschept slim de pass. Farrell speelt de bal door. Boyd is nu in balbezit. Boyd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Rae is nu in balbezit. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Foulis probeert naar een medespeler te passen. MacKeachan met een sublieme pass. Erskine rent richting de bal. Matheson onderschept slim de pass. Matheson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qamar zaman 61%, FC United of Dundee 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qamar zaman - FC United of Dundee 0:0

47e minuut.
Erskine geeft een hoge lob. Nelson rent richting de bal. MacLaine rent richting de bal. Foulis onderschept slim de pass. Foulis draait met de bal, schiet en ... MacLean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matheson is nu in balbezit. Matheson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
MacLaine met een sublieme pass. Malcolm rent richting de bal. Malcolm speelt de bal door. Milligan is nu in balbezit. Milligan haalt uit met een fantastische trap. Shankly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Daar is Baxter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulis verovert de bal door een tackle van achteren. Foulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
MacLaine verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaine passt de bal zonder na te denken. Donaldson is nu in balbezit. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qamar zaman 60%, FC United of Dundee 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qamar zaman - FC United of Dundee 0:0