Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joppa United The Jambos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Downie rent richting de bal. Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Watt rent richting de bal. Watt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Daar is Baxter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watt is nu in balbezit. Watt passt de bal zonder na te denken. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson draait met de bal, schiet en ... Leitch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
McAllister geeft een lange en hoge pass. MacCaishe kopt de bal weg. Klungelig pakt Finlayson de bal. Donachie is nu in balbezit. Donachie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
MacCaishe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaishe met een sublieme pass. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie onderschept slim de pass. Donachie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
MacKindlay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaishe is nu in balbezit. MacCaishe probeert naar een medespeler te passen. Donachie is nu in balbezit. Donachie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Finlayson rent richting de bal. Downie bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Finlayson draait met de bal, schiet en ... Leitch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - The Jambos 0:1

21e minuut.
Watt passt de bal in één keer door. MacRory is nu in balbezit. Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Finlayson draait met de bal, schiet en ... Leitch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Daar is Carr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carr passt de bal zonder na te denken. Baxter is nu in balbezit. Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Finlayson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - The Jambos 0:2

32e minuut.
Brittain geeft de bal voor. Carr met een sublieme pass. Daar is Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finlayson rent richting de bal. Finlayson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Reoch rent richting de bal. Inworp. Cowan met een snelle inworp. MacCaishe is nu in balbezit. MacCaishe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 56%, The Jambos 44%.
Joppa United - The Jambos 0:2

49e minuut.
Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt is nu in balbezit. Watt passt de bal in één keer door. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brittain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watt is nu in balbezit. Watt haalt uit met een fantastische trap. Leitch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - The Jambos 0:3

59e minuut.
MacRory raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calderwood komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr verovert de bal door een tackle van achteren. Carr probeert naar een medespeler te passen. Finlayson rent richting de bal. Finlayson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 68%, The Jambos 32%.
Joppa United - The Jambos 0:3