Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vastelwood Rangers The Jambos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
MacWhirter geeft een lange en hoge pass. Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Reoch geeft een hoge lob. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
MacWhirter bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt passt de bal in één keer door. Finlayson rent richting de bal. Finlayson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
MacKindlay is nu in balbezit. MacKindlay passt de bal in één keer door. Watt met een sublieme pass. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Brittain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brittain geeft een hoge lob. Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finlayson rent richting de bal. Finlayson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vastelwood Rangers 67%, The Jambos 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vastelwood Rangers - The Jambos 0:0

46e minuut.
MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt onderschept slim de pass. Watt speelt de bal door. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr geeft een lange en hoge pass. Turner bokst de bal weg.

55e minuut.
Reoch geeft de bal voor. Klungelig pakt Thomson de bal. MacCaw rent richting de bal. Finlayson onderschept slim de pass. Finlayson draait met de bal, schiet en ... Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
MacTavish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacLewis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
MacPherson heeft problemen om de bal te vangen. Watt verovert de bal door een tackle van achteren. Watt met een sublieme pass. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vastelwood Rangers - The Jambos 0:1

84e minuut.
Carr is nu in balbezit. Carr geeft een lange en hoge pass. MacCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson onderschept slim de pass. Finlayson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vastelwood Rangers 60%, The Jambos 40%.
Vastelwood Rangers - The Jambos 0:1