Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joppa United Ross-Shire United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt verovert de bal door een tackle van achteren. Watt met een sublieme pass. Donachie is nu in balbezit. Donachie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Baxter geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hastings de bal onder controle te krijgen. MacGugan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Donachie de bal. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - Ross-Shire United 1:0

8e minuut.
Watt is nu in balbezit. Watt passt de bal met de wreef. Raith is nu in balbezit. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
MacRory rent richting de bal. MacRory geeft een lange en hoge pass. Raith is nu in balbezit. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie haalt uit met een fantastische trap. Shaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie schiet op doel. Shaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - Ross-Shire United 2:0

19e minuut.
Daar is Claymore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donachie onderschept slim de pass. Miller rent richting de bal. Donachie onderschept slim de pass. Donachie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Watt kopt de bal weg. Miller is nu in balbezit. Miller met een sublieme pass. MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 52%, Ross-Shire United 48%.
Joppa United - Ross-Shire United 2:0

46e minuut.
Donachie passt de bal in één keer door. Cowan speelt de bal door. Miller speelt de bal door. MacIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Foulis geeft een lange en hoge pass. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - Ross-Shire United 2:1

66e minuut.
Baxter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calderwood komt het veld opgelopen.

77e minuut.
MacIntyre is nu in balbezit. MacRory rent richting de bal. MacIntyre onderschept slim de pass. Claymore rent richting de bal. Claymore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Cowan kopt de bal weg. Watt is nu in balbezit. Watt passt de bal in één keer door. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore geeft een hoge lob. McAllister probeert de bal aan de voet te houden. MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Joppa United - Ross-Shire United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 57%, Ross-Shire United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joppa United - Ross-Shire United 2:2