Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ross-Shire United Monty’s legends
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


28e minuut.
MacSymon is nu in balbezit. Claymore onderschept slim de pass. Claymore probeert naar een medespeler te passen. MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Miller kopt de bal weg. MacIntyre rent richting de bal. MacSymon rent richting de bal. MacIntyre onderschept slim de pass. MacIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fletcher passt de bal met de wreef. Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre onderschept slim de pass. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Irons kopt de bal weg. Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. Claymore rent richting de bal. Claymore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Simons met een snelle inworp. Claymore is nu in balbezit. Irons legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irons krijgt een gele kaart. Claymore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Claymore legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ross-Shire United - Monty’s legends 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ross-Shire United 27%, Monty’s legends 73%.
Ross-Shire United - Monty’s legends 1:0

65e minuut.
Duffy rent richting de bal. Duffy probeert naar een medespeler te passen. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming schiet op doel. Shaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ross-Shire United - Monty’s legends 1:1

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claymore geeft een hoge lob. Foulis rent richting de bal. Foulis draait met de bal, schiet en ... Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ross-Shire United - Monty’s legends 2:1

82e minuut.
Porter met een sublieme pass. McLean is nu in balbezit. MacHardy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacHardy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ross-Shire United 37%, Monty’s legends 63%.
Ross-Shire United - Monty’s legends 2:1