Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pathetic Sharks The Jambos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt verovert de bal door een tackle van achteren. Watt passt de bal met de wreef. Finlayson rent richting de bal. Finlayson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pathetic Sharks - The Jambos 0:1

8e minuut.
Carr rent richting de bal. Smyth verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacKindlay met de inworp. Carr geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pathetic Sharks - The Jambos 0:2

17e minuut.
MacKindlay met een sublieme pass. Finlayson rent richting de bal. Simons is nu in balbezit. Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Finlayson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mackie verovert de bal door een tackle van achteren. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown begaat een overtreding. McKeown krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Simons geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brittain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watt is nu in balbezit. Watt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
McKeown onderschept slim de pass. McKeown passt de bal met de wreef. Watt met een sublieme pass. Finlayson heeft problemen om de bal te vangen. Finlayson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pathetic Sharks 45%, The Jambos 55%.
The Pathetic Sharks - The Jambos 0:2

46e minuut.
MacKindlay is nu in balbezit. McKeown rent richting de bal. McKeown geeft een lange en hoge pass. MacNeill is nu in balbezit. MacNeill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pathetic Sharks - The Jambos 1:2

77e minuut.
MacGruer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brittain is nu in balbezit. Brittain probeert naar een medespeler te passen. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pathetic Sharks - The Jambos 1:3

81e minuut.
Brittain passt de bal zonder na te denken. Watt heeft problemen om de bal te vangen. Watt passt de bal zonder na te denken. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pathetic Sharks 57%, The Jambos 43%.
The Pathetic Sharks - The Jambos 1:3