Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Jambos The Pathetic Sharks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Reoch probeert naar een medespeler te passen. Colquhoun rent richting de bal. MacGilledon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacGilledon krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilledon verovert de bal door een tackle van achteren. MacNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilledon is nu in balbezit. MacGilledon haalt uit met een fantastische trap. MacIlvrae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Jambos - The Pathetic Sharks 0:1

16e minuut.
MacGilledon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobbie is nu in balbezit. Watt begaat een overtreding. Watt krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Smyth verovert de bal door een tackle van achteren. MacKindlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smyth krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGruer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbie rent richting de bal. Watt onderschept slim de pass. Watt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nicholson met een sublieme pass. Dobbie speelt de bal door. Simons is nu in balbezit. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dobbie onderschept slim de pass. Dobbie geeft de bal voor. Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill is nu in balbezit. MacNeill draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacIlvrae bokst de bal weg.

42e minuut.
MacGruer met een snelle inworp. Dobbie rent richting de bal. Dobbie met een sublieme pass. MacNeill is nu in balbezit. MacNeill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Jambos 50%, The Pathetic Sharks 50%.
The Jambos - The Pathetic Sharks 0:1

48e minuut.
Finlayson passt de bal zonder na te denken. Carr rent richting de bal. Carr probeert naar een medespeler te passen. Watt is nu in balbezit. Watt haalt uit met een fantastische trap. MacKean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
MacKindlay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKindlay passt de bal met de wreef. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nicholson de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Watt speelt de bal door. Finlayson rent richting de bal. Simons is nu in balbezit. Finlayson onderschept slim de pass. Finlayson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacKean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
MacKean speelt de bal door. MacKindlay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Smyth de bal onder controle te krijgen. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Simons trapt de bal weg van het doel. Inworp. Colquhoun met de inworp. Brittain geeft een lange en hoge pass. MacKindlay kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacGilledon heeft problemen om de bal te vangen. MacKindlay rent richting de bal. MacGilledon begaat een overtreding. MacGilledon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacPhee met een snelle inworp. Nicholson probeert naar een medespeler te passen. MacNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
MacKean trapt de bal weg. Colquhoun heeft problemen om de bal te vangen. Colquhoun probeert naar een medespeler te passen. Rae rent richting de bal. Rae geeft een lange en hoge pass. MacIlvrae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
MacTavish geeft de bal voor. Watt kopt de bal weg. Finlayson rent richting de bal. Finlayson haalt uit met een fantastische trap. MacKean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Jambos - The Pathetic Sharks 1:1

79e minuut.
Simons is nu in balbezit. Watt onderschept slim de pass. Watt probeert naar een medespeler te passen. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Jambos - The Pathetic Sharks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Jambos 30%, The Pathetic Sharks 70%.
The Jambos - The Pathetic Sharks 2:1