Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC United of Dundee Vastelwood Rangers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Lamont is nu in balbezit. Lamont passt de bal in één keer door. MacMaster rent richting de bal. Hutchison is nu in balbezit. Hutchison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
MacPherson is nu in balbezit. Baxter verovert de bal door een tackle van achteren. Baxter probeert naar een medespeler te passen. Boyd rent richting de bal. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Dundee - Vastelwood Rangers 1:0

15e minuut.
Lamont raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lorne komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Lorne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malcolm. Malcolm krijgt een gele kaart.

28e minuut.
MacPherson is nu in balbezit. Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas passt de bal zonder na te denken. Boyd is nu in balbezit. Boyd draait met de bal, schiet en ... Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Dundee - Vastelwood Rangers 2:0

35e minuut.
MacMaster passt de bal met de wreef. Hutchison rent richting de bal. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison verovert de bal door een tackle van achteren. Hutchison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is MacWhirter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milligan rent richting de bal. Lorne begaat een overtreding. Lorne krijgt een gele kaart. Milligan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacLaine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Baxter heeft problemen om de bal te vangen. MacMaster rent richting de bal. MacMaster met een sublieme pass. Hutchison rent richting de bal. Hutchison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Dundee 57%, Vastelwood Rangers 43%.
FC United of Dundee - Vastelwood Rangers 2:0

48e minuut.
Lorne is nu in balbezit. Milligan onderschept slim de pass. Milligan met een sublieme pass. Boyd is nu in balbezit. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Dundee - Vastelwood Rangers 3:0

55e minuut.
Lorne kopt de bal weg. Baxter rent richting de bal. Baxter passt de bal met de wreef. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel. Turner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Dundee - Vastelwood Rangers 4:0

58e minuut.
McLaren geeft een lange en hoge pass. Malcolm rent richting de bal. Lorne is nu in balbezit. Malcolm onderschept slim de pass. Malcolm geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Dundee 58%, Vastelwood Rangers 42%.
FC United of Dundee - Vastelwood Rangers 4:0