Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joppa United qamar zaman
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 14.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Donachie passt de bal met de wreef. Donaldson bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie onderschept slim de pass. Donachie schiet op doel. Richardson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Inworp. Cowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watt met een sublieme pass. Donachie rent richting de bal. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - qamar zaman 1:0

14e minuut.
MacMorran kan de bal niet met de borst controleren. MacMorran geeft de bal voor. Donaldson kan de bal niet met de borst controleren. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - qamar zaman 2:0

36e minuut.
Matheson draait met de bal, schiet en ... Downie probeert de bal aan de voet te houden. MacRory rent richting de bal. Foulis onderschept slim de pass. Foulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
MacRory rent richting de bal. Foulis onderschept slim de pass. Foulis met een sublieme pass. Matheson rent richting de bal. Matheson draait met de bal, schiet en ... Leitch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 55%, qamar zaman 45%.
Joppa United - qamar zaman 2:0

56e minuut.
Donaldson geeft een lange en hoge pass. Rae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Watt is nu in balbezit. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie haalt uit met een fantastische trap. Shankly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rae speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cowan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacGugan is nu in balbezit. MacGugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
McAllister geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRury met de inworp. Foulis is nu in balbezit. Foulis geeft een lange en hoge pass. Paal! Leitch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Watt probeert naar een medespeler te passen. Donachie rent richting de bal. Richardson is nu in balbezit. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Donaldson geeft een hoge lob. Inworp. MacGugan met de inworp. Watt bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 33%, qamar zaman 67%.
Joppa United - qamar zaman 2:0