Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joppa United FC United of Dundee
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
MacLaine bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaine passt de bal in één keer door. Boyd is nu in balbezit. Milligan rent richting de bal. Milligan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baxter heeft problemen om de bal te vangen. Baxter passt de bal in één keer door. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - FC United of Dundee 1:0

36e minuut.
Downie is nu in balbezit. Baxter rent richting de bal. Milligan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Milligan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Milligan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Calderwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd draait met de bal, schiet en ... Leitch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Joppa United - FC United of Dundee 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 72%, FC United of Dundee 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joppa United - FC United of Dundee 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt MacMorran de bal. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd probeert naar een medespeler te passen. Malcolm heeft problemen om de bal te vangen. Malcolm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMorran verovert de bal door een tackle van achteren. MacMorran speelt de bal door. Boyd rent richting de bal. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
MacLaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie onderschept slim de pass. MacKeachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 48%, FC United of Dundee 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joppa United - FC United of Dundee 1:1