Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qamar zaman Vastelwood Rangers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
MacMaster is nu in balbezit. Hutchison rent richting de bal. Rae onderschept slim de pass. MacMaster onderschept slim de pass. MacMaster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacInnes zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lamont met een sublieme pass. MacSweeney probeert de bal met de borst te controleren. MacMaster begaat een overtreding. MacMaster krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lamont rent richting de bal. Foulis onderschept slim de pass. Foulis met een sublieme pass. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Foulis passt de bal met de wreef. Boyd is nu in balbezit. Met opzet legt Shannon zijn tegenspeler op de grond. Shannon krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacPherson met de inworp. Boyd geeft een lange en hoge pass. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rae geeft de bal voor. Klungelig pakt Roberts de bal. MacPherson rent richting de bal. Matheson rent richting de bal. Matheson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster geeft een lange en hoge pass. MacInnes probeert de bal aan de voet te houden. Hutchison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison haalt uit met een fantastische trap. Shankly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qamar zaman 62%, Vastelwood Rangers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qamar zaman - Vastelwood Rangers 0:0

50e minuut.
MacCaw onderschept slim de pass. MacCaw geeft een lange en hoge pass. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison onderschept slim de pass. Hutchison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster rent richting de bal. MacMaster draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Richardson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
MacRury bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nelson. Nelson krijgt een gele kaart.

64e minuut.
MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney geeft een hoge lob. Daar is Thomson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matheson rent richting de bal. Matheson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
MacMaster met een sublieme pass. Donaldson is nu in balbezit. Hutchison is nu in balbezit. MacMaster rent richting de bal. MacMaster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft de bal voor. MacCaw heeft problemen om de bal te vangen. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Nelson de bal. MacMaster verovert de bal door een tackle van achteren. MacMaster speelt de bal door. Hutchison is nu in balbezit. Hutchison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
MacMaster raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacNaughton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qamar zaman 48%, Vastelwood Rangers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qamar zaman - Vastelwood Rangers 0:0