Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pathetic Sharks Joppa United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Inworp. Park met een snelle inworp. MacRory heeft problemen om de bal te vangen. MacGilledon is nu in balbezit. MacGilledon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
MacGilledon schiet op doel. Downie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baxter de bal onder controle te krijgen. MacGilledon rent richting de bal. MacGilledon haalt uit met een fantastische trap. Leitch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pathetic Sharks - Joppa United 1:0

20e minuut.
Baxter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calderwood komt het veld opgelopen.

27e minuut.
MacRory verovert de bal door een tackle van achteren. MacRory speelt de bal door. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae verovert de bal door een tackle van achteren. Rae geeft een lange en hoge pass. Leitch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pathetic Sharks 59%, Joppa United 41%.
The Pathetic Sharks - Joppa United 1:0

68e minuut.
Dean kan de bal niet met de borst controleren. Donachie rent richting de bal. Donachie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacCaishe de bal. MacCaishe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
MacGilledon onderschept slim de pass. MacGilledon passt de bal met de wreef. Downie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill verovert de bal door een tackle van achteren. MacNeill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pathetic Sharks 43%, Joppa United 57%.
The Pathetic Sharks - Joppa United 1:0