Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joppa United Monty’s legends
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Roy trapt de bal weg van het doel. Duffy kopt de bal weg. MacMorran rent richting de bal. Fleming is nu in balbezit. Fleming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joppa United - Monty’s legends 0:1

26e minuut.
MacCaishe rent richting de bal. MacSymon verovert de bal door een tackle van achteren. MacSymon met een sublieme pass. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
MacKiggan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McLean komt het veld opgelopen.

37e minuut.
MacCaishe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSymon is nu in balbezit. Met opzet legt MacCaishe zijn tegenspeler op de grond. MacCaishe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 65%, Monty’s legends 35%.
Joppa United - Monty’s legends 0:1

49e minuut.
MacRory rent richting de bal. Duffy onderschept slim de pass. Duffy passt de bal met de wreef. Fleming rent richting de bal. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Leitch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Allan met de inworp. Duffy kan de bal niet met de borst controleren. MacRory rent richting de bal. Duffy onderschept slim de pass. Duffy geeft de bal voor. Leitch bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Gardner passt de bal zonder na te denken. McLean rent richting de bal. Donachie onderschept slim de pass. Donachie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
MacRory speelt de bal door. Calderwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderwood speelt de bal door. Fleming rent richting de bal. Fleming draait met de bal, schiet en ... Leitch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joppa United 50%, Monty’s legends 50%.
Joppa United - Monty’s legends 0:1