Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC United of Dundee The Jambos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Malcolm speelt de bal door. Finlayson rent richting de bal. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt MacKerracher de bal. Brittain bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacKerracher. Brittain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colquhoun met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Baxter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watt is nu in balbezit. Watt probeert naar een medespeler te passen. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Watt verovert de bal door een tackle van achteren. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt rent richting de bal. Finlayson rent richting de bal. Finlayson draait met de bal, schiet en ... MacLean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
MacKerracher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brittain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watt rent richting de bal. Watt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Dundee - The Jambos 0:1

31e minuut.
McLaren met een harde bal richting middenveld. Colquhoun kopt de bal weg. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Erskine de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. MacLaine met de inworp. MacKeachan is nu in balbezit. Watt onderschept slim de pass. Watt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Brittain met een snelle inworp. Watt rent richting de bal. Watt geeft de bal voor. Daar is MacLaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Milligan is nu in balbezit. Milligan passt de bal zonder na te denken. Boyd rent richting de bal. Boyd draait met de bal, schiet en ... MacIlvrae maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC United of Dundee - The Jambos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Dundee 53%, The Jambos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC United of Dundee - The Jambos 1:1

50e minuut.
Watt bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson speelt de bal door. Watt is nu in balbezit. Finlayson is nu in balbezit. Finlayson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Dundee - The Jambos 1:2

58e minuut.
MacTavish is nu in balbezit. MacTavish met een sublieme pass. Finlayson is nu in balbezit. Watt bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Dundee - The Jambos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Dundee 64%, The Jambos 36%.
FC United of Dundee - The Jambos 1:3