Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Croydon United Partick Nistle
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Reid geeft een hoge lob. Galbraith probeert de bal met de borst te controleren. Bradley rent richting de bal. Galbraith verovert de bal door een tackle van achteren. Galbraith draait met de bal, schiet en ... Marshall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is MacMath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMath geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skelton de bal. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mackay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackay passt de bal in één keer door. Skelton heeft problemen om de bal te vangen. Dick rent richting de bal. Dick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croydon United 46%, Partick Nistle 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Croydon United - Partick Nistle 0:0

47e minuut.
MacMath speelt de bal door. MacBean met een sublieme pass. Mackay bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Andrews onderschept slim de pass. Andrews met een sublieme pass. MacBean bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith verovert de bal door een tackle van achteren. Galbraith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt geeft de bal voor. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap. MacBride werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Croydon United - Partick Nistle 1:0

78e minuut.
MacMath passt de bal in één keer door. Dick rent richting de bal. Andrews is nu in balbezit. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacBride trapt de bal weg. MacHendrie kopt de bal weg. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith draait met de bal, schiet en ... Marshall bokst de bal weg.

87e minuut.
Dick rent richting de bal. Dick schiet op doel. Irvine kopt de bal weg. MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMath geeft een lange en hoge pass. MacBride verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
MacBride trapt de bal weg van het doel. Reid kopt de bal weg. Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Croydon United - Partick Nistle 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croydon United 48%, Partick Nistle 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Croydon United - Partick Nistle 1:1