Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moviesonline.gy Hill Of Beath
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


26e minuut.
MacRath rent richting de bal. Simpson begaat een overtreding. MacRath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacRath zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colquhoun rent richting de bal. Colquhoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Simpson speelt de bal door. MacRa speelt de bal door. Burns is nu in balbezit. Carmichael verovert de bal door een tackle van achteren. Carmichael schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moviesonline.gy - Hill Of Beath 0:1

38e minuut.
MacRath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRath geeft een hoge lob. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun draait met de bal, schiet en ... Murray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
MacRath kopt de bal weg. Daar is MacLamond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLamond met een sublieme pass. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moviesonline.gy - Hill Of Beath 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moviesonline.gy 44%, Hill Of Beath 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moviesonline.gy - Hill Of Beath 1:1

46e minuut.
Cavanagh rent richting de bal. Colquhoun is nu in balbezit. MacLamond is nu in balbezit. MacLamond haalt uit met een fantastische trap. Haggart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
MacLamond rent richting de bal. MacRath rent richting de bal. MacRath met een sublieme pass. Colquhoun is nu in balbezit. Colquhoun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cavanagh geeft een lange en hoge pass. MacLamond kan de bal niet met de borst controleren. MacLamond passt de bal met de wreef. Colquhoun is nu in balbezit. Colquhoun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. MacMurray met een snelle inworp. Cavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond onderschept slim de pass. MacLamond geeft een hoge lob. Murray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRory verovert de bal door een tackle van achteren. Cavanagh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavanagh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moviesonline.gy 50%, Hill Of Beath 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moviesonline.gy - Hill Of Beath 1:1