Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
celtic123 Partick Nistle
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Carmichael heeft problemen om de bal te vangen. Yardley is nu in balbezit. Yardley haalt uit met een fantastische trap. MacBride probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Simpson kopt de bal weg. Crawford is nu in balbezit. Crawford passt de bal in één keer door. Yardley heeft problemen om de bal te vangen. Yardley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Reid geeft een hoge lob. MacHendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith schiet op doel. MacRitchie probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford onderschept slim de pass. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Yardley is nu in balbezit. Yardley draait met de bal, schiet en ... MacBride bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celtic123 40%, Partick Nistle 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
celtic123 - Partick Nistle 0:0

50e minuut.
MacGrath rent richting de bal. MacGrath geeft een hoge lob. Carmichael heeft problemen om de bal te vangen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford speelt de bal door. MacDuffie rent richting de bal. Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Andrews passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crombie de bal. Crombie probeert naar een medespeler te passen. Galbraith rent richting de bal. Galbraith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ronald kopt de bal weg. Reid rent richting de bal. Reid passt de bal zonder na te denken. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal in één keer door. MacDuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celtic123 49%, Partick Nistle 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
celtic123 - Partick Nistle 0:0